BLOOM familiemediation
Mediation na de scheiding

Mediation na de scheiding

Mediation na de scheiding

Ligt de scheiding al een tijdje achter jullie? Zijn alle formele en juridische zaken al geregeld maar loopt het mis in het nakomen van de afspraken? Of blijven jullie boos op elkaar en lijden jullie kinderen hieronder? Ook hier kan BLOOM familiemediation in Venlo jullie in begeleiden.

Er zijn meerdere redenen mogelijk waarom het jullie, of één van jullie, niet lukt om de gemaakte afspraken na te komen. Het niet nakomen van afspraken is een grote bron van frustratie en irritatie en zorgt ervoor dat ruzies en conflicten steeds verder escaleren. Niet zelden leidt dit tot een vechtscheiding ook al ligt de scheiding of relatiebreuk al jaren achter jullie.

Mediation in deze fase heeft nog altijd een grote meerwaarde! Voor het overgrote deel van de mensen geldt dat zij een leven van rust prefereren boven een leven gevuld met ruzies, conflicten, spanningen en verdriet.

Zijn jullie na al die jaren nog steeds verwikkeld in een strijd en zijn er kinderen in het spel? Kies er dan voor om het op te lossen onder begeleiding van BLOOM familiemediation en kies voor jullie kinderen.

“Dat is van mijn vader hou,

doet mijn moeder soms verdriet.

En dat ik van mijn moeder hou,

dat weet mijn vader niet.

Zo draag ik mijn geheimen mee,

en loop van hier naar daar.

Nog altijd hou ik van die twee,

die hielden van elkaar.”

Willem wilmink